MHP İl Başkanı Erdem: 13 yıldır iktidar olan hükümet ülkeyi bu hale getirdi


MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, iktidar partisini eleştirerek "Başta 13 yıldır ülkeyi idare ediyorum diyenler ülkeyi ne hale getirdiklerini görüyoruz." dedi.

MHP Malatya İl Başkanlığı tarafından Malatya milletvekili aday adayı tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Erdem, Türkiye'nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirtti. İktidar partisinin 13 yıl ülkenin başında olmasına karşın günümüzdeki sorunların kaynağını kendi dışında arama uğraşı içinde olduğunu ifade eden Erdem, AK Parti hükümetinin ülkeyi bölünmenin eşiğine getirdiğini dile getirdi.

Erdem, şöyle devam etti: "MHP, ülkemizi bu çıkmazdan, kaostan, kurtarmak üzere yola çıkmıştır. Gerçekten cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir kaos yaşanıyor. Bu kaosu yaşatanlar, mazeretlerini çok değişik şekilde aramaya başladılar. Bilhassa Malatya'da Milliyetçi Hareket Partisinden lideri Devlet Bahçeli'yi hedef gösteriyorlar. Evet bir koalisyon kurulmadı. Sebeplerini her yerde anlattık. Bugünlerde birileri çıkıp bu ifadeleri kullanınca şu açıklamaya yapmak mecburiyeti doğuyor; Başta 13 yıldır ülkeyi idare ediyorum diyenler ülkeyi ne hale getirdiklerini görüyoruz. Kendilerinin itirafı; 'Çözüm süreci boyunca silah mühimmat yığınağı yaptılar' diyorlar. Arkasından diyorlar ki kaosu MHP ve Devlet Bahçeli çıkardı diyorlar. Bunların amacı ülkemizi bölmek istiyorlar, ezanı susturmak, bayrağı indirmek istiyorlar. Bu memlekette bu zihniyetin gayesi bu. Vallahi bu. Yemin ediyorum."

Erdem, konuşmasının sonunda başvuru yapan 19 milletvekili aday adayını tek tek tanıttı. CİHAN
<< Önceki Haber MHP İl Başkanı Erdem: 13 yıldır iktidar olan hükümet... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER