MHP'li Dervişoğlu: Suçlu aramıyoruz, üzerimize düşeni yapacağız

MHP'li Dervişoğlu: Suçlu aramıyoruz, üzerimize düşeni yapacağız

MHP İzmir eski İl Başkanı ve geçen dönem genel başkan adayı olan Musavvat Dervişoğlu, genel seçimden kısa bir süre önce yaptığı açıklamalarla partisinin politikalarını sert bir şekilde eleştirmişti. 1 Kasım seçimi sonuçlarını sosyal medyada değerlendiren Dervişoğlu, "İzmir milletvekili listesini, il yönetim kurulu yapmadı ki. Biz suçlu aramıyoruz. Bundan sonrası için üzerimize düşeni yapacağız." dedi.

Eski İl Başkanı Dervişoğlu, MHP'nin Türkiye genelinde oy kaybı yaşamasının beklenen bir durum olduğunu söyledi. Sonuçların hemen ardından keskin bir değerlendirme yapmak istemediğini belirterek, "Seçimin sıcağı sıcağına böyle keskin değerlendirmeler yapmak istemiyorum. Hem Türkiye açısından hem de MHP'nin geleceği açısından söylenmesi icap eden çok sayıda şey var. Bunların zamanı gelince tekrar dile getireceğiz. Şimdi sadece seçim değerlendirmesi yapılabilir. MHP, bu seçimden beklendiği gibi büyük bir zararla çıkmıştır. Söylediklerimi sıradan eleştiri zannettiler, oysa ki ben birtakım uyarılarda bulunmuştum. Uyarılarımız keşke nazar-ı itibara alınsaydı da bu keyfilik yaşanmasaydı. MHP böyle bir seçim sonucuyla karşı karşıya kalmasaydı." dedi.

Musavvat Dervişoğlu, Facebook hesabında şu görüşleri aktardı: "Milletvekili listesini il yönetim kurulu yapmadı ki. Siyasi kısır tartışmalarda bulunmak istemiyorum. Sebep sonuç ilişkisine bakarak bu olumsuzluklar neden kaynaklandı, posizyonum icabı bunları değerlendiririm. Biz suçlu aramıyoruz. Bundan sonrası için üzerimize düşeni yapacağız." CİHAN
<< Önceki Haber MHP'li Dervişoğlu: Suçlu aramıyoruz, üzerimize düşeni... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER