MHP'li Korkmaz: AK Partililer çöpçatanlığa kadar indi


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, seçim çalışmalarına ilçelerde devam ediyor. AK Parti'nin vatandaşa 'size eş bulalım' vaadi vermeye başladığını da ifade eden Korkmaz, "Millet AKP'ye karşı tepkili. Bunu kendileri de görüyor, bu nedenle çaresizler, şimdi de çöpçatanlığa kadar indiler. İlçelerimizin Paris olacağını söyleyen AKP'liler şimdi nerede. Hiçbir yerde yoklar" dedi.

Talas, Yahyalı, Develi ve Tomarza'nın merkez ve mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Korkmaz, ilçelerin halinin içler acısı olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "AKP'liler aynı tesisleri yeniden açmaktan başka bir şey yapmıyor. Kurdele siyaseti ile vatandaşı kandırmak istiyorlar. 29 Mart seçimlerinde 'ilçeler Paris olacak' diyenler, o gün bugündür bir daha uğramamış o ilçelere. Çünkü Paris nere bizim ilçeler nere? Oy uğruna insanların umutları ile oynayanlara vatandaşlar 1 Kasım'da gereken cevabı verecek. Ne yazık ki vatandaşlar muhatap dahi bulamıyor. Eskiden belde belediyelerine derdini anlatan vatandaş, şimdi kaderine terk edilmiş durumda. Paris sevdalıları ortada yok. Çünkü bu zihniyet ilçelere Fransız kalmış durumda.".

'AKP VATANDAŞA SİZE EŞ DE BULURUZ' DİYECEK KADAR ÇARESİZ VE ÇIKMAZDA

AK Partili milletvekillerinin şimdi vaat yarışına girdiğini ifade eden MHP Kayseri Milletvekili, "Şimdi çıkmışlar 'bir tren getireceğiz', diğeri 'hava alanı yapacağız', 'deniz getireceğiz', 'gençleri evlendireceğiz' diyor. Başbakan Davutoğlu da çıkmış eş bulamayana eş vaat ediyor. Yani çaresizlikten çöpçatanlığa kadar indiler, alan geniş vaat sallıyorlar. Başbakan çıkmış, millete sesleniyor; 'İşiniz var, maaşınız var, aşınız var. Ne kaldı, eş kaldı eş' diyor. Ne yazık ki Başbakan hangi ülkede başbakanlık yapıyor, onu dahi bilmiyor Vatandaşın hali kötü. Ey Başbakan, vatandaş geçinemiyor, borç sarmalı içinde, bankalara bağlanmış, kurtulamıyor. Çık da gör vatandaşın halini. Altın varaklı koltuklardan bir inin, saraylarınızdan bir çıkın, bakın etrafa gerçeği görün."

BU ZİHNİYET MİLLETE DEĞİL KENDİNE ÇALIŞIYOR. ARTIK ÜLKENİN GELECEĞİ İÇİN AKP'YE DUR DEMENİN ZAMANI GELMİŞTİR

AK Parti'nin Kayseri'de hızlı tren vaadi verdiği günden bugüne yılların geçtiğini ve o gün doğan çocukların bugün üniversite sınavlarına hazırlandığını ifade eden MHP Milletvekili Süleyman Korkmaz, sözlerini şöyle tamamladı: "Hızlı tren dediğiniz yıllar geldi geçti, siz hızlı trenleri sadece seyrettiniz. Kayserili Başbakanı'nız vardı, Meclis Başkan vekiliniz vardı, bakanınız vardı, grup başkan vekiliniz vardı, milletvekiliniz vardı. Hani hızlı tren? Bir tren var ama bugün meydanda ilerliyor, ondan şimdi AKP'li Belediye Başkanı da şikayetçi illa metro olmalıydı diyor, treni Başbakan'a şikayet ediyor. Yani MHP'nin yıllar önce söyledikleri doğruymuş, demek istiyor ama çekiniyor. Bu zihniyet millete değil kendine çalışıyor. 14 yıldır verdikleri sözleri tutmayan, memuru, işçiyi, emekliyi, esnafı görmezden gelen AKP'ye artık bu millet inanmıyor. AKP çıkmazda. 14 yıldır asgari ücreti, emekli maaşlarını arttırmadınız da şimdi milletin karşısına çıkıp, hiçbir şey olmammış gibi tutuştunuz. Buradan vatandaşlarımıza sesleniyorum, AKP'nin bu ülkeyi yönetecek kapasitesi kalmamıştır. Ülkeyi terör bataklığına sürükleyen, 7 Haziran seçimleri sonrasında ülkeyi kirli pazarlıklarla kan gölü haline çeviren, vatan evlatlarının şehit olmasına karşılık olarak da millete '400 vekil olsa bunlar olmazdı' , 'Bak toroslar gezer' gibi akıl dışı, çağ dışı söylemlerle milleti tehdit eden bu iktidarı göndermenin zamanı gelmiştir. Çözüm MHP'dir. MHP, toplumun sorunlarını çözecek kadrolara sahiptir. Yeter artık bu yolsuzluk, yoksulluk, talan saltanatı. Tüm vatandaşlarımızı ülkemizde yaşanan olaylara karşı duyarlılık göstermeye ve ülke, millet menfaati için MHP'ye oy vermeye, destek vermeye davet ediyorum. Gelin birlikte yapılan tüm hukuksuzlukların hesabını soralım bu AKP'den. Sen bilirsin Türkiyem, sen bilirsin Kayserim"
CİHAN
<< Önceki Haber MHP'li Korkmaz: AK Partililer çöpçatanlığa kadar indi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER