Milletvekili adayı Burhanettin Bulut: CHP esnafı ezdirmeyecek

Milletvekili adayı Burhanettin Bulut: CHP esnafı ezdirmeyecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana milletvekili adayı Burhanettin Bulut, vergi ve prim yükü altında ezilen esnaf ve sanatkarların CHP iktidarında rahat bir nefes alacağını söyledi.

1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala Burhanettin Bulut, seçim çalışmalarına hız verdi. Seyhan ilçesinin Yeşilyurt mahallesinde esnaf ziyaretleri yapan Bulut, esnaf ve sanatkarların ülke ekonomisinin bel kemiği olmasına karşın AK Parti iktidarı döneminde uygulanan yanlış ekonomik politikalar nedeniyle esnafın can çekişir hale geldiğini vurguladı.

Ülkenin ekonomik gelişiminde esnaf ve sanatkarların oynadığı rolün önemine işaret eden Bulut, CHP iktidarında esnaf ve sanatkarların güçlendirilmesi ve sorunlarının çözülmesi yönünde gerekli tüm düzenlemelerin yapılacağını kaydetti. Bulut, "CHP iktidarında esnaf ve sanatkârlarımız ödedikleri yıllık vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullanabilecek. Kira, araç gideri gibi işyeri masraflarını vergiden düşürebilecekler. Ayrıca düşük faizli ve uzun vadeli kredilerle kira öder gibi kendi dükkanlarına sahip olmalarını da sağlayacağız." diye konuştu.Milletvekili-adayi-Burhanettin-Bulut-CHP-esnafi-ezdirmeyecek-1911002.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Milletvekili adayı Burhanettin Bulut: CHP esnafı ezdirmeyecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER