Kazancıoğlu: 13 yıldır birikmiş haksızlık, hainlik ve yolsuzluklar var

Kazancıoğlu: 13 yıldır birikmiş haksızlık, hainlik ve yolsuzluklar var

MHP Malatya milletvekili adayı Şinasi Kazancıoğlu, "13 yıldır birikmiş haksızlıklar, hainlikler ve yolsuzluklarla kim helalleşecek. Hesaplaşmadan helalleşme olmaz." dedi.

MHP Malatya milletvekili adayları Arapgir ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili adayı Şinasi Kazancıoğlu, vatandaş ile esnafların sıkıntılarla boğuştuğunu belirtti. İktidar partisinin 'ilk günkü aşkla' sloganıyla oy istediğini anımsatan Kazancıoğlu, buna karşın insanların 13 yıllık haksız uygulamalar, hainlik ve yolsuzluklarla hesaplaşma beklediğini ifade etti.

Kazancıoğlu, şöyle devam etti: "Bugün Malatya'nın kilometre olarak en uzak, ama hakikaten çok güzide insanların yaşadığı Arapgir ilçemizi ziyaret ediyoruz. Esnaflarımızla konuşuyoruz. Esnaflarımız hakikaten bir dokunup bin laf söyleyecek kadar dertliler. İktidar partisinin vekilleri 'ilk günkü aşk' ile diye oy istiyorlarmış. Tabii ki esnaflarımız da soruyor; peki 13 yıllık birikmiş yalanlar, on üç yıl birikmiş haksızlıklar, hainlikler ve yolsuzluklarla kim helalleşecek? Hesaplaşmadan helalleşme olmaz. Dinimizde de bu var. Onun için 1 Kasım'da sandıkta Arapgirli hemşehrilerimiz ve sonra Malatyalı hemşehrilerimiz önce hesaplaşıp sonra helalleşecekler."

1 Kasım seçimlerinde Arapgir'den güçlü destek beklediklerini söyleyen Kazancıoğlu, "Ben on beş, yirmi yıldır Arapgir'e gelip giderim ve hala Arapgir'de ambulans çağırmak için insanlar tepelere çıkıyorlar. Koşarak bir yerlere gidiyorlar. Çünkü baz istasyonları olmadığı için telefonlar çekmiyor. Yani Malatya-Arapgir arası gidiyorsanız Allah'a emanetsiniz. Telefonlar çekmiyor. Siyasiler ve idareciler buna önayak olabilir. Özel şirketlerle görüşülüp baz istasyonu kurdurabilir. Çünkü burası artık çok önemli bir koridordur. Bir kaza olduğunda ilgili yerlere ulaşamıyorsunuz. Arapgir bu kadar köşede kalmış, unutulmuş gibi davranılıyor. Hakikaten burası çok münevver insanların, çok istisnai insanların yaşadığı bir yer. Ben o anlamda burada 1 Kasım'da çok farklılık olacağını düşünüyorum." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Kazancıoğlu: 13 yıldır birikmiş haksızlık, hainlik... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER