Minik Berat bayram günü balkondan düşerek öldü


Mersin'de aparmanın 3. katındaki evlerinden önce cezaevinde olan babasının fotoğrafını atan 2 yaşındaki çocuk daha sonra ise annesinin fotoğraf almak için aşağı inmesi üzerine çıktığı balkondan düşerek hayatını kaybetti. Babası cezaevinde olan 2 yaşındaki Berat bebeğin ailesi bayrama çocuklarını kaybetmenin acısıyla girdi.

Bayram günü Can ailesini yasa boğan olay, merkez Akdeniz İlçesi Çankaya Mahallesi 4727 Sokak üzerindeki Atar Apartmanı'nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre apartmanın 3. katında oturan 2 yaşındaki minik Berat, cezaevinde olan babasının fotoğrafını evlerinin penceresinden aşağı attı. Bunun üzerine anne Nurşah Can fotoğrafı almak için oğlunu o sırada evlerinde olan biri engelli 6 -7 yaşlarındaki iki kuzeninin yanında bırakarak aşağıya indi.

Annesine bakmak isteyen küçük Berat balkona çıktı. Balkon demirlerine tırmanan minik Berat annesinin gözleri önünde önce alt kattaki halılara çarptı, daha sonra ise aşağıya düştü. Annesi ve komşuları tarafından Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Berat bebek bütün müdahalelere rağmen kutrarılamadı.

Ailesini bayram günü yasa boğan minik Berat'ın cesedi yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Evlerinin tek çocuğu olan minik Berat'ın babasının, adam yaralamadan 1 ay önce cezaevine girdiği öğrenildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Minik Berat bayram günü balkondan düşerek öldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER