Minik Elif'in karanlık dünyası 15 bin lira ile aydınlanacak


Batman'da yaşayan Kaçer çiftinin 1 yaşındaki minik kızının görebilmesi için ameliyat olması gerekiyor. Maddi durumu iyi olmayan aile, 15 lira masrafı olan ameliyat için hayırsever vatandaşlardan destek bekliyor.

Petrolkent Mahallesi'nde ikamet eden ailenin görme engelli 1 yaşındaki kızı Elif'in ameliyat olması gerekiyor. Ancak maddi olanakları yetersiz olan aile çaresiz durumda yetkililerden ve hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyor. Felsefe bölümü mezunu olduğunu belirten Baba Tahsin Kaçer, 3 yıldır atanamadığını ve bundan dolayı bir kırtasiyede 600 lira maaşla çalıştığını anlattı. Aldığı maaşla ancak geçimini sağlamaya çalıştığını anlatan Kaçer, kızının görmeyen gözlerinin tedavisi için maddi gücünün olmadığını belirtti. Kaçer, şunları kaydetti: "Ben Felsefe bölümü mezunuyum. 3 yıldır atanmıyorum. Şu an bir kırtasiyede işçi olarak çalışıyorum. 600 lira maaş alıyorum bu para ile ancak evimin geçimini ve kiramı ödeyebiliyorum. Kızımın görmesi için tedavi olması lazım. Maddi durumum bu tedavi için müsait değil. Kızımın tedavisi için hayırseverlerden destek bekliyorum. Allah rızası için, bize yardımcı olun. Tek dileğimiz kızımızın görmesi."

GÜN GEÇTİKÇE KÖTÜ OLUYOR

Kızının gün geçtikçe durumunun daha da kötüye gittiğini belirten Kaçer, "Kızımı bu halde görünce bende eşimde çok üzülüyoruz. Sadece seslere tepki gösteriyor. Gözleri görmüyor. Bu bizim tek çocuğumuz ve görmüyor. İmkanımız tedavisi için yeterli değil. Kızımın tedavi için yaklaşık 15 bin lira gerekiyor." diye konuştu. Doktorların minik Elif'in tedavisi için şartları güzel bir hastanede tedavi edilmesi gerektiğini belirten Baba Kaçer, bunun için de Ankara ya da İstanbul'a gitmesi gerektiğini vurguladı.

MİNİK ELİF, MUSTAFA CECELİ'NİN ŞARKILARINI DİNLEYEREK SUSUYOR

Görme engelli Elif'in ağladığı zaman sadece şarkıcı Mustafa Ceceli'nin şarkıları ile sustuğunu belirten Kaçer, "Kızıma doğduğundan beri Mustafa Ceceli'nin şarkılarını dinletiyoruz. Buradan Mustafa Ceceli'ye de sesleniyorum. Bu minik hayranına bir yardım eli uzat. Bizim sesimizi duyan bir yardım eli bekliyoruz." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Minik Elif'in karanlık dünyası 15 bin lira ile aydınlanacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER