Narkotik ekibi, araç kovalarken şarampole yuvarlandı: 3 polis yaralı


Ankara Samsun Yolu'nda uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü'ne ait sivil polis aracı, 'dur ikazına' uymayan bir otomobili kovalarken şarampole yuvarlandı. Kazada 1'i ağır 3 polis memuru yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Samsun Yolu Çevre Yolu varyantında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yol üzerindeki köprü altında uygulama yaptı. Uygulama noktasına yaklaşan ve içinde 2 kişinin bulunduğu 06 MDP 15 plakalı otomobil, ekiplerin dur ikazına uymadı. Bunun üzerine noktada bulunan 06 RYT 83 plakalı polis aracı zanlıları takibe aldı. Kovalama sırasında Çevre Yolu yan varyanta giren otomobili takip eden ekip araç sürücüsü direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan polis aracı şarampole yuvarlandı. İhbar üzerine bölgeye ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralanan polis memurları Bekir Y., Sinan E. ve Rahmi G. ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Bir polis memurunun durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olayın ardından çok sayıda polis ekibi ve memurların mesai arkadaşları olay yerine akın etti. Şarampole yuvarlanıp ters dönen otomobil polisler tarafından çevrildi. Araç daha sonra çekici marifetiyle buradan kaldırıldı. Ekipler, kaçan aracı yakalamak için çalışma başlattı.
CİHAN
<< Önceki Haber Narkotik ekibi, araç kovalarken şarampole yuvarlandı:... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER