Nefret operasyonunda tutuklanan babaya duygulandıran mektup

Isparta’da nefret operasyonunda tutuklanan Süleyman Demirel Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi eski Müdürü Fatih Cebeci’nin kızı Ayşe Ebrar Cebeci babasının cezaevinde yaşadıklarını ve ilkokuldan mezun olduğu gün babasının yanında olmayışını anlatan duygusal bir mektup yazdı.

Nefret operasyonunda tutuklanan babaya duygulandıran mektup

Isparta E Tipi Cezaevi’de 3 aydır tutuklu bulunan babasının sosyal medya hesabından “Ben büyüdüm baba” diye seslenen Ayşe Ebrar Cebeci, mektubunda “Bugün benim mezuniyetim vardı ve ben ilk defa mezun oluyordum. Yanımda annem, anneannem, kardeşim ve iki sevdiğimiz dostumuz vardı ama babam yoktu. Yoktu işte…Benim en mutlu günümde, sevincimde benimle gurur duyacağı günde yoktu. Ben işte bugün büyüdüm. Bir tek fotoğraf karesinde olmayışı o kadar yaktı ki canımı, yıllarca ben bu anın üzüntüsünü yaşayacağım ve bunu yaşamamıza sebep olanları asla affetmeyeceğim. Eve döndüğün günü umutla, sabırla, özlemle bekliyorum babacığım” ifadelerine yer verdi.



Babasının Medrese-i Yusufiye isimli eski bir okula gittiğini anlatan Cebeci, babasından ayrı kalışını “Zor ama n’apalım elbet bir gün bitecek” diyerek sabırla karşılıyor. Cebeci, babasının annesine yazdığı bir şiiri de paylaştı.



Meydan


<< Önceki Haber Nefret operasyonunda tutuklanan babaya duygulandıran mektup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER