Öğrenciler, düzenledikleri kermesle okullarına kütüphane oluşturacak

Öğrenciler, düzenledikleri kermesle okullarına kütüphane oluşturacak

Yozgat Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idarecileri, öğrencileri ve Okul Aile Birliği, tarafından düzenlenen kermesin geliri ile okula kütüphane kazandırılacak.

İlin işlek caddesi olan Lise Caddesi üzerinde düzenlenen kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kermese esnaflar da verdikleri kıyafet ve çeşitli hediyelerle katkı sağladı. Zübeyde Hanım Mesleki ve Terkin Anadolu Lisesi Müdürü Elif Tümgan, yaptığı açıklamada bir günlüğüne cadde üzerinde kermes düzenlediklerini belirterek, buradan elde edilecek gelirin okullarının kütüphane ihtiyacının karşılanmasında kullanılacağını söyledi.

Tümgan, şunları kaydetti: "Okulumuzda zenginleştirilmiş kütüphane kurmak istiyoruz. Okul aile birliğimiz çeşitli kampanyalar düzenleyerek yaklaşık 2 bin 800 kitap topladı. Bugün de yine okul aile birliğimizin, velilerimizin ve esnaflarımızın desteği ile Lise Caddesi'nde kermes düzenledik. Kermesten elde edilen gelir kütüphanemiz için değerlendirilecek. Kermesimize esnaflarımızın katkısı büyük oldu. Kermesi düzenleyen okul aile birliği başkanımız ve yöneticilerine, velilerimize, bize büyük destek sağlayan esnafımıza ve gelerek kermesten alışveriş yapan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin, okul aile birliğimizin ve biz idareci ve öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu pasta, çeşitleri, börekler, sarmalar ve tatlılarımızı burada satışa sunduk. Yoğun ilgilerinden dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz." CİHAN
<< Önceki Haber Öğrenciler, düzenledikleri kermesle okullarına kütüphane... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER