Oktay Ekşi'nin eşi Aysel Ekşi anıldı


Beşiktaş Belediyesi tarafından 11 senedir düzenlenen 'Ustalara Saygı' etkinlikleri kapsamında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin Kurucu Başkanı Prof. Dr. Aysel Ekşi için etkinlik düzenlendi. Gecede CHP eski İstanbul Milletvekili ve gazeteci Oktay Ekşi ile dostları, Aysel Ekşi'yi anlattı.

Fulya Sanat ve Kültür Merkezi'nde yapılan 'Ustalara Saygı' etkinliğinde Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Prof. Dr. Aysel Çelikel, Demet Işık, Doğan Hızlan, Dr. Erdal Atabek, Gülseven Yaşer, Prof. Dr. Metin Sözen, Prof. Dr. Necla Arat, Prof. Dr. Nur Serter, Prof. Dr. Türkkaya Ataöv, Prof. Dr. Yıldız Tümerdem ve Zafer Fortacı'nın Aysel Ekşi'yi anlattı. Gecede Aysel Ekşi'nin oğulları Mehmet ve Özgür ile gelinleri Müge ve Özge de annelerini anlattı.

Gazeteci ve yazar Oktay Ekşi, eşi Aysel Ekşi'nin üzerinde çok büyük etki oluşturduğunu söyledi. Ekşi, "Evliliğimizin 50 yılında benimle her dakikası güzel anılarla doludur. Aysel benim yaşamımın her şeyimdi. Başkalarında da örnek olmasını istediğimi bir evlilik yaşadım. Mutluluğumuzun en önemli nedeni hiçbir zaman aynı anda birbirimize sesimizi yükseltmedik. Her zaman sevgiye ve saygıya dayalı bir ilişki sürdürdük" açıklamasını yaptı. CİHAN
<< Önceki Haber Oktay Ekşi'nin eşi Aysel Ekşi anıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER