Otobanda el kaldıran kadınlar bir sürücünün 11 bin lirasını çaldı


Adana'da otobandan geçen araçlara el kaldırarak durduran 3 kadın, ilişkiye girme vaadiyle bir minibüsteki iki kişinin 11 bin 100 lirasını çaldı.

Edinilen bilgiye gire olay Adana Mersin otoyolu Karaisalı çıkışı civarında meydana geldi. Otoban kenarındaki 3 kadın Mersin'den Adana istikametine gelen ve içinde tamirci Cihangir T. (25) ile Musa E.'nin (20) bulunduğu, 27 VH 425 plakalı kamyoneti el kaldırarak durdurdu. Minibüse binen kadınlar bir süre sonra Cihangir ve Musa ile cinsel ilişki karşılığı pazarlık yapmaya başladı. Bu sırada kadınlar iki erkeğin cebindeki paraları alarak minibüsten indi. Soyulduklarını fark eden Musa ve Cihangir'in kovaladığı kadınlar kendilerini bekleyen bir araca binerek kaçtı.

Polisi arayan şahıslardan Cihangir T. ifadesinde, kadınların aracın önüne atladığı için durduklarını, sonra da paralarının çalındığını anlattı. Arkadaşı Musa E. ise el kaldıran kadınların yanında durduklarını daha sonra da soyulduklarını anlattı. Polisin iki kişinin de farklı ifade verdiğini söylemesi üzerine Cihangir T., ilk defa başlarına böyle bir olay geldiğini ne söyleyeceklerini şaşırdıklarını belirtti. Karakola götürülen iki şahıs kadınlardan şikayetçi olmadı. CİHAN
<< Önceki Haber Otobanda el kaldıran kadınlar bir sürücünün 11 bin... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER