Otomobille minibüs çarpıştı: 4 yaralı


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde otomobille minibüsün çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaza, Ereğli-Zonguldak karayolu Delihakkı yol ayrımı mevkinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Zonguldak istikametinden Ereğli istikametine giden Fikret Bodur idaresindeki 67 TE 150 plakalı otomobil ile Ereğli'den Zonguldak istikametine giden Mehmet Özdemir idaresindeki 67 M 8393 plakalı yolcu minibüsü çarpıştı.

Kazada yaralanan Zeynep Nur Bodur ve Nilüfer Bodur vatandaşların yardımı ile otomobilden çıkarılarak ambulansa alınırken, minibüste yolcu olarak bulunan Hanife Akman da vatandaşların yardımı ile minibüsten çıkarılarak ambulansa alındı. Kazada otomobilde sıkışan sürücü Fikret Bodur olay yerine gelen 110 ekiplerinin 15 dakikalık çalışması sonucu kurtarıldı.

Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Zeynep Nur Bodur, Nilüfer Bodur ve Hanife Akman'ım sağlık durumlarının iyi olduğu sürücü Fikret Bodur'un ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Kazada hurdaya dönen otomobil çekici ile kaza yerinden kaldırılırken, trafiğe kapanan yol çalışmanın tamamlanmasının ardından yeninden trafiğe açıldı.

Minibüs sürücüsü Mehmet Özdemir ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis kazayla ilgili tahkikat başlattı.Otomobille-minibus-carpisti-4-yarali-1965679.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Otomobille minibüs çarpıştı: 4 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER