Pakistanlı kadın vekilden muhaliflere: Beni tehdit edenlerin hepsi öldürüldü


Pakistan'da ilginç çıkışları ile bilinen Sindh eyaleti meclis sözcüsü Şila Raza ve muhalif vekillerden Muhammed Hüseyin arasında, meclis tarihine geçen bir konuşma gerçekleşti. Raza mikrofonunu kapattığı halde konuşmasına devam eden Hüseyin'e "Bana yapılan tehditler havada kalmaz. Beni tehdit edenlerin hepsi öldürüldü." diyerek muhalif vekillere tehditler yağdırdı.

Ülke gündemine oturan diyalog bugün eyalet meclisinde yapılan açık oturumda gerçekleşti. Kürsüde hararetli bir şekilde Raza'yı hedef alan cümleler kullanan Hüseyin'e kadın vekilin tepkisi sert oldu. Hüseyin'e "Elini indir öyle konuş" diye bağıran Raza, "Sakin ol. Biri şuna sakinleştirici hap versin." dedi. Hüseyin'in konuşmasına devam etmesine sinirlenen Raza, "Beni tehdit edenlerin hepsi öldürüldü." diyerek karşılık verirken, diğer muhalif vekiller de Raza'ya tepki gösterdi.

Söz konusu tehdit ile Pakistan gündemine oturan kadın vekil, daha önce de mecliste konuşma yapan bir vekile yönelik "Otur oğlum otur." ifadesi ile gündeme gelmişti. CİHAN
<< Önceki Haber Pakistanlı kadın vekilden muhaliflere: Beni tehdit edenlerin... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER