Kaçırılan 15 işçiyle ilgili yeni gelişme

6 iş mikinesini yakan bir grup PKK'lı terörist, 15 işçiyi kaçırdıktan bir süre sonra serbest bıraktı.

Kaçırılan 15 işçiyle ilgili yeni gelişme

Silopi'nin Görümlü ve Çalışkan beldeleri arasındaki Cudi Dağı'nda bulunan Silopi Elektrik A.Ş.'ye ait termik santrale kömür çıkartan özel bir şirketin şantiyesi bugün sabah saatlerinde bir grup PKK'lı tarafından basıldı. Şantiyede bulunan 6 iş mikinesini yakan terörist grup daha sonra, şantiyedeki 15 işçiyi de kaçırmıştı. Teröristler, alıkoydukları işçileri bir süre sonra serbest bıraktı.

Silopi'de terör örgütü PKK tarafından kaçırılan termik santralde görevli 15 işçi, bir süre sonra serbest bırakıldı, teröristler 5 iş makinesini ateşe verdi.  Alınan bilgiye göre, Cudi Dağı yakınlarındaki özel şirkete ait termik santralin kömür üretim sahasını basan bir grup terörist, 5 iş makinesini ateşe verdikten sonra minibüsle vardiya değişimine gelen 15 işçiyi kaçırdı.
 Terör örgütü mensupları, olay yerinden uzaklaştıktan bir süre sonra alıkoydukları işçileri serbest bıraktı.
 Jandarma ekipleri, bölgede operasyon başlattı.   Bu arada, saldırı nedeniyle ilçeye elektrik sağlayan hattın beslendiği termik santralin kömür üretim sahasında çalışmaların durduğu, bunun da enerji sıkıntısına yol açabileceği öğrenildi.
<< Önceki Haber Kaçırılan 15 işçiyle ilgili yeni gelişme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER