Polisin durdurduğu araçta 8 kilo uyuşturucu çıktı

Polisin durdurduğu araçta 8 kilo uyuşturucu çıktı

Amasya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, önünü keserek durdurdukları otomobilden 8 kilo uyuşturucu maddesi ele geçirdi.
İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, yaptıkları istihbari çalışmalar neticesinde 41 yaşındaki Murat S. isimli şahsın otomobille Amasya'ya uyuşturucu madde getirip satacağı bilgisine ulaştı. Suluova ilçesinde yol tedbiri alan ekipler, uygulama noktasına yaklaşan bir aracın duracakmış yaptıktan sonra geri dönüp hızla uzaklaştığını fark etti.

Samsun istikametine doğru hızla gitmekte olan aracın peşine düşen motorize polis ekibi, fazla uzaklaşmadan aracın önünü keserek durdurdu. Araç üzerinde arama yapan polisler, bagaj kısmına gizlenmiş 8 ayrı poşete sarılı halde 8 kilo 210 gram toz esrar, 3,5 gram kubar esrar, maddesi ele geçirdi.

Sürücüsünün polis ekiplerine ibraz ettiği ehliyet ise sorgulama sonrasında sahte çıktı. Daha sonra Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı Murat S. olduğu anlaşılan şahıs gözaltına alındı. İlk sorgusunun ardından adli mercilere sevk edilen şahıs, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak maksadıyla Nakletmek ve Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Resmi Belgede Sahtecilik suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.Polisin-durdurdugu-aracta-8-kilo-uyusturucu-cikti-1939694.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Polisin durdurduğu araçta 8 kilo uyuşturucu çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER