BDP'den dikkat çeken açıklama!

BDP Eşbaşkanı Gültan Kışanak, cezaevlerinin kapısının açılacağını, terör örgütü mahkumlarının serbest kalacağını ileri sürdü. Kışanak, Karadenizli kadınlardan da destek istedi.

BDP'den dikkat çeken açıklama!

BDP grup toplantısında gündem, yeni çözüm süreciydi. Ankara "Sürecin sonunda genel af mı gelecek?" sorusunu tartışırken BDP Eşbaşkanı Gültan Kışanak, "Cezaevlerindeki mahkûmlar özgürlüğüne kavuşacak" açıklaması yaptı.

Gültan Kışanak: "HEP BERABER MÜCADELE EDEREK CEZAEVLERİNİN KAPISINI AÇACAĞIZ YOLUMUZA HEP BERABER DEVAM EDECEĞİZ. BAŞTA KADIN TUTSAKLAR OLMAK ÜZERE TÜM TUTSAKLARIN ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞMASI GEREKTİĞİNİ SAVUNUYORUZ."

Kışanak, bir partilinin Trabzon'dan gönderdiği şalla kürsüye çıktı. Karadenizli kadınlara seslendi; çözüm sürecine destek istedi.

Kışanak: "BİLİYORUZ ÇOK ACI ÇEKTİNİZ AMA KAPINIZI ÇÖZÜME BARIŞA AÇIN. KAPINIZA GELEN ÇÖZÜM UMUDUNU GELİŞTİRMEK İÇİN SİZ DE OMUZ VERİN AKSİ HALDE KAPIMIZI ÖLÜM HABERİ VERMEK İÇİN GELENLER ÇALIYOR."

Muhafazakâr zeminde siyaset yapan kadınlara da bir çağrısı vardı Kışanak'ın...

Kışanak: "BİZİMLE ACIYI CEFAYI PAYLAŞMADINIZ GELİN BİZİMLE BARIŞI VE ÇÖZÜMÜ PAYLAŞIN."

Haberciler, BDP Eşbaşkanı'na o kritik soruyu bir kez daha sordu. İmralı'daki görüşme tutanaklarını basına kim sızdırdı? Kışanak "Tutanakları biz sızdırmadık" dedi ama kapıyı yine de açık bıraktı...


<< Önceki Haber BDP'den dikkat çeken açıklama! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER