Bahçeli'den Başbakan Erdoğan'a uyarı!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, “En masum talepler Başbakan tarafından komplo olarak görülmektedir.” dedi ve uyarıda bulundu.

Bahçeli'den Başbakan Erdoğan'a uyarı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara’nın Nallıhan ilçesinde düzenlenen Tapduk Emreyi Anma İpek İğne Oyaları Kültür Sanat Etkinlikleri Festivaline katıldı. Festival alanını gezen Bahçeli, vatandaşlarla sohbet etti. 

Festivalde bir konuşma yapan Devlet Bahçeli’nin gündeminde Gezi Parkı olayları vardı. ”Türkiye korku ve kaygı verici bir sürecin en tehlikeli dönemecindedir.” iddiasında bulunan Bahçeli, “En masum talepler Başbakan Erdoğan tarafından komplo olarak görülmektedir. En sade teklifler, dilekler, oyun olarak görülmektedir. En masum yorumlar saldırı olarak yorumlanmaktadır. Kendisinin zorunlu bir izne çok ihtiyacı vardır.” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin tehlikeli bir dönemeçten geçtiği uyarısında da bulunan Bahçeli, "Türkiye’yi Taksim Gezi Parkı'na kilitleyen Başbakan ve hükümeti hepimizi bunaltmıştır. Başbakan Erdoğan artık herkesin önüne kendini koyan bir hüviyete bürünmüştür. Türkiye korku ve kaygı verici bir sürecin en karanlık dönemecindedir. Sokaklar huzursuzdur, haneler sıkıntılıdır. Başbakan ise kendi derdine düşmüştür.”diye konuştu.

CİHAN
<< Önceki Haber Bahçeli'den Başbakan Erdoğan'a uyarı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER