Bahçeli'den Erdoğan'a kaportalı, şanzımanlı cevap!

MHP lideri Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ı, hükümet ve çözüm sürecini ağır ifadelerle eleştirdi.

Bahçeli'den Erdoğan'a kaportalı, şanzımanlı cevap!

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın "Allah korusun bu hararetle kayışın kopması, contaların yanması, motorun su kaynatması durumunda ciddi şekilde üzülürüz" sözlerine çok sert cevap verdi. 

İşte Bahçeli’nin konuşmasından başlıklar

- Şahsımın kayış kopardığını durmadan ifade eden Başbakan Erdoğan’ın uzun zamandır kaportası delinmiş, şanzımanı dağılmış, vidaları gevşemiş, aküsü bitmiş ve dümeni parçalanmıştır. Yükselen milliyetçilik Başbakan ve sabıkalı dostlarını endişelenmektedir. Başbakan’ın sinirleri bu yüzden günden güne gerilmiş, kafası bozulmuş sigortaları atmıştır.

- Her açıklamasında fena halde çuvallayan birisinin MHP’yi ve şahsımı aslı astarı olmayan suçlamalarla gölgeleyeceğini düşünmesi vahim bir özürlülüktür. İmralı canisinin kankalığı Başbakan’ın aklını almış, bilincini darmadağın etmiştir.

- Milliyetçi ve ülkücü hareket Başbakan ve partisinin ensesindedir. Bu itibarla Başbakan Erdoğan güneşi balçıkla sıvama çabasından vazgeçmelidir. MHP’ye onun bunun peşine takılmakla itham etmek Başbakan’ın boyunu ve cüssesini aşacaktır. MHP’nin yegane dayanağı büyük Türk milletidir.

- PKK ile aynı kaşıktan yiyen, aynı kokuşmuş havayı soluyan ve 40 bin kişinin katiline el pençe duran birinin partimize söz söylemeye hakkı olmayacaktır. Sayın Başbakan, bizim yönümüz yüce Rabbimize dönüktür, peki senin istikametin neresidir? Sen yüce dinimize hakaret edenlerle, İmralı canisini peygamber görenlerle nasıl maneviyattan, nasıl hidayetten bahsetmeye cüret edersin?Başbakan konuştukça batmakta, battıkça şaşkına dönmektedir.

- Başbakan, 29 yıldır kan içen evlatları öksüz bırakan alçakları allayıp pullayıp barış gönüllüsü yapmış, ne var ki MHP’yi hedef tahtasına koyarak barışın gelmesini istemediğini öne sürmüştür. MHP’nin şehit cenazesi beklediğini söylemiştir. Bu hayasız sözler milletimiz tarafından ibretle izlenmektedir.

- PKK’lı terörist Karayılan’ın savaş kazanmış bir komutan edasıyla konuşması AKP-PKK ve İmralı arasındaki pazarlıkların boyutunu ve hükümetin nasıl bir kördüğüm içine düştüğünü gözler önüne sermiştir. Karayılan’ın açıklaması PKK’nın bugüne kadar İmralı canisinin Nevruz nedeniyle yaptığı açıklamadan sonra elde ettiği en büyük propaganda aracıdır.

- Karayılan’ın sözlerinden teröristlerin silah bırakma niyetinde olmadığı anlaşılmıştır. Bunlardan ne kadarının sınır dışına çıkacağı, ne kadarının şehitlere yönlendirileceği bilinmezliğini korumaktadır. Sınır hatlarında görev yapan birliklerimiz bunların geçişine nasıl sessiz kalacaklardır.
<< Önceki Haber Bahçeli'den Erdoğan'a kaportalı, şanzımanlı cevap! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER