Bahçeli'den yolsuzluk ve rüşvet operasyonu değerlendirmesi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yeni yıl mesajında da yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasına ilişkin değerlendirmeler hakimdi.

Bahçeli'den yolsuzluk ve rüşvet operasyonu değerlendirmesi

2013 yılının ‘rüşvet ve yolsuzluk’ sarmalının deşifre edildiği, namuslu ve vatanperver hukuk insanlarının devreye girdiği bir yıl olarak anılacağını belirten Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın mahkemelere, savcılara ve hakimlere kara çalmasının kendisini ve etrafındakileri kurtarmaya yetmeyeceğini aktardı.
Bahçeli, “Gündemi saptırmak, algıları yönetmek ve yönlendirmek amacıyla, rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasını komplolarla izah etmek, dış bağlantılarla itham etmek, paralel devlete atfetmek pişkinlik şöyle dursun, milletimizin ferasetiyle alay etmektir. Daha düne kadar Türkiye’yi vesayetçi güçlerin tasallutundan kurtardıklarını, çeteleri, mafyaları, karanlık odakları yendiklerini sıklıkla açıklayanların şimdi devlet içinde devletten bahsetmesi kara mizah örneğidir. 
Esasen Türkiye paralel devletin yanında, paralel hükümet, paralel başbakan, paralel siyasetle yüz yüzedir. İşte 2013 yılının son günleri bu yalın gerçeği tümüyle ifşa etmiştir. 2013 yılı rüşvet ve yolsuzluk sarmalının deşifre edildiği, namuslu ve vatanperver hukuk insanlarının devreye girdiği bir yıl olarak anılacaktır. Ümit ederim ki, 2014 yılı dürüstlüğün onaylanacağı, yolsuzluğun, haramzadelerin  ve günahkârların mahkûm olacağı bir yıl olarak tarihe geçecektir.” dedi.
<< Önceki Haber Bahçeli'den yolsuzluk ve rüşvet operasyonu değerlendirmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER