Bakan Kılıç'tan Topbaş'a isimsiz gönderme

Bakan Kılıç'tan Topbaş'ın eleştirisine cevap: Maksadımızı falan da aşmadık. Koyduğumuz tepkinin de sapasağlam arkasındayız.

Bakan Kılıç'tan Topbaş'a isimsiz gönderme

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın İstanbul'un 2020 Olimpiyatlarını kaybetmesinin ardından attığı tweet çok tartışılmıştı. İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'un olimpiyatları kaybetmesinin ardından Spor Bakanı Suat Kılıç'ın "Kına stokları tükenmiş" şeklindeki tweet'i ile ilgili olarak 'Bakan maksadını aştı' yorumunda bulunmuştu. Seçim bölgesi Samsun'da konuşan Bakan Kılıç, Kadir Topbaş'ın açıklamalarına isim vermeden cevap verdi.

Vatan'ın haberine göre; Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "2020 Olimpiyat oyunlarına evsahibi yapacak kentin seçimi Buenos Aires'te yapıldı. Final oylamasında Tokyo evsahibi oldu, İstanbul 'kaybetti'. O dakikadan itibaren sosyal medyada, Twitter'da kıyamet koptu. Şöyle bir baktığımız zaman gördük ki, gördük ve kahrolduk ki Türkiye'den kaybetmesinden büyük sevinç duyanlar var. O nedenle o zaman tepkimizi koyduk maksadımızı falan da aşmadık Koyduğumuz tepkinin de sapasağlam arkasındayız." ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber Bakan Kılıç'tan Topbaş'a isimsiz gönderme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER