'CHP'li vekil bizzat vurmak için üzerime geldi'

Meclis'te dün yaşanan kavganın detaylarını anlattı.

Milletvekilleri yumruklaştı, Meclis'te kan aktı

Katıldığı bir televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, TBMM'de dün yaşanan kavganın sorulması üzerine bunun Parlamentoya yakışmadığını söyledi.
               
Genel Kurul'daki görüşmelerde CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın bizzat vurmak için kendisinin üzerine geldiğini anlatan Bozdağ, araya milletvekillerinin girerek fiziksel teması önlediğini, içeride yaşananlardan habersiz olan İçişleri Bakanı Muammer Güler'in de muhalefet kapısından Genel Kurul'a girerken bazı hareketlere muhatap olduğunu ifade etti. Bozdağ, o arbede sırasında AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar'ın yaralandığını, Güven Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından evinde dinlenmeye geçtiğini bildirdi.
               
CHP'lilerin adeta küfür ve şiddette rekabet içerisine girdiğini savunan Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bu durumu engelleyecek tavırları almadığını söyledi. Bozdağ, "Sayın Kamer Genç, geçen dönemde bir taneydi Meclis'te, o bir şekilde idare edilebiliyordu ama şu anda Kamer Genç'in klonlanmış hali çoğaldı" dedi. Bekir Bozdağ, "Kamer Genç gibi darbecilere hizmetkarlık yapmış birisinin TBMM'de bunca zamandır milletvekilliği yapıyor olması, milli iradeye de millete de büyük bir saygısızlıktır" diye konuştu. Bozdağ, partilerin "darbe aşıkları ve darbe hizmetkarlarını" aday göstermemelerini istedi.

AA
<< Önceki Haber 'CHP'li vekil bizzat vurmak için üzerime geldi' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER