Havuz'un Fuatavni manşetlerini bakan da çürüttü

Twitter'deki "Fuatavni" iddialarıyla ilgili bir soru üzerine Bakan Zeybekci, "Hayali kişilere cevap mı verelim" dedi.

Havuz'un Fuatavni manşetlerini bakan da çürüttü

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Fuat Avni'nin iddialarının hatırlatılması üzerine "Yapılan o saldırılarla, hakaretlerle ilgili sayın cumhurbaşkanımız cevap vermiştir. Ama ben orada adı geçen şahısla ilgili, onu hayali bir kişi olarak görüyorum. Türkiye'de ekonomi yönetimi hayali varsayımlarla yönetilmez" diyerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan sonra havuzun manşetini boşa çıkarmış oldu. Yandaş medya son günlerde yaptığı haberlerde Fuat Avni’nin Emre Uslu olduğunu öne sürmüştü.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İstanbul'da düzenlenen Türkiye-İngiltere JETCO 5. Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı.

"ONU HAYALİ BİR KİŞİ OLARAK GÖRÜYORUM"
Twitter'deki "Fuatavni" adlı hesaptan yazılan İş Bankası'yla ilgili bir soru üzerine Bakan Zeybekci, "Hayali kişilere cevap mı verelim" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu hesaptan yazılanlara cevap verdiğinin hatırlatılması üzerine Zeybekci, "Orada siyasi bir yaklaşımla, sayın cumhurbaşkanımıza yapılan o saldırılarla, hakaretlerle ilgili sayın cumhurbaşkanımız cevap vermiştir. Ama ben orada adı geçen şahısla ilgili, onu hayali bir kişi olarak görüyorum. Türkiye'de ekonomi yönetimi hayali varsayımlarla yönetilmez. Türkiye'de İş Bankası Türk banka sisteminin en önemli aktörlerinden biridir, böyle hayali söylemlerle de yıpratılmayacak kadar güçlüdür" ifadesini kullandı.

Erdoğan da yandaş medyanın Fuat Avni manşetlerini boşa çıkardı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Valiliğince düzenlenen kahvaltıda yandaş medyayı boşa çıkarmıştı. Yandaş medya son günlerde yaptığı haberlerde Fuat Avni’nin Emre Uslu olduğunu öne sürmüş; bu iddia üzerinden “Sümeyye Erdoğan suikastı” dâhil birçok yalan habere imza atmıştı. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan bugünkü konuşmasında Fuat Avni’ye hitaben, “Delikanlıysan çık ortaya”  diyerek Avni’nin hala sır olduğunu gözler önüne sermişti.

DHA
<< Önceki Haber Havuz'un Fuatavni manşetlerini bakan da çürüttü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER