Hüda-par, Diyarbakır Emniyet Müdürü'nü yalanladı

Diyarbakır Emniyet Müdürü Halis Böğürcü’nün, “Hatip Dicle ve diğer bazı arkadaşlarla sokağın tansiyonunu düşürmek için görüştük. HÜDA PAR’la da görüştük.” şeklindeki açıklamasına HÜDA PAR’dan yalanlama geldi.

Hüda-par, Diyarbakır Emniyet Müdürü'nü yalanladı

Diyarbakır Emniyet Müdürü Halis Böğürcü’nün, olayları yatıştırmak için HÜDA PAR’la görüştüğü yönünde Nagehan Alçı’ya yaptığı açıklamaya HÜDA PAR’dan yalanlama geldi. 

Böğürcü’nün, “Hatip Dicle ve diğer bazı arkadaşlarla sokağın tansiyonunu düşürmek için görüştük. Hüda-Par’la da görüştük.” şeklindeki açıklamasına itiraz eden HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada mülki amirlerin kendileriyle görüşmediğini belirtti. Tanrıkulu, şu bilgileri paylaştı: “Diyarbakır’daki mülki amirler, bakan ve milletvekilleri dahil hiçbiri Hüda par ile görüşme yapmamıştır. Medyada çıkan ilgili haberler doğru değil.”

Açıklamasının devamında Böğürcü’yü kamuoyunu yanıltmakla suçlayan Tanrıkulu, STK toplantısına saldırıya uğrayan STK’lar çağrılmadılar” diyerek tepkisini dile getirdi.

Kaynak: Hürseda
<< Önceki Haber Hüda-par, Diyarbakır Emniyet Müdürü'nü yalanladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER