TRT, MHP'li vekilin katıldığı bölümü sansürledi

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan konuk olduğu Meclis Taksi programının, çeşitli sebeplerle 3 aydır yayımlanmadığını açıkladı.

TRT, MHP'li vekilin katıldığı bölümü sansürledi

Çekimlerin yandığı gerekçesiyle, programın son müdahale sonucu yayından kalktığını belirten MHP'li Türkkan, TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren'e seslenerek "Liyakatin, bulunduğun pozisyona ne kadar yeter onu tartışmayacağım, ancak sadakatin, bir gün sıkıntının sebebi olacak. TRT kimsenin babasının çiftliği değildir. Hırsızların gözü aydın " dedi.

Lütfü Türkkan'ın Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle: 
Üç aydır yayın için bekleyen  konuğu olduğum Meclis Taksi programı da bu kez son anda tüm çekimlerin yandığı sebebiyle yayınlanamıyormuş. Daha önceki haftalar çeşitli sebepler gösterilerek yayınlanması ertelenen bu programın bu hafta artık çekim yandığı gerekçesi ile yayınlanmaması beni şaşırttı mı? Tabii ki hayır..! TRT'nin patronu durumunda görünen, çocukluğunu bildiğim İbrahim Eren'e buradan bir kaç sözüm var.. Liyakatin bulunduğun pozisyona ne kadar yeter onu tartışmayacağım, ancak sadakatin, bir gün sıkıntının sebebi olacak. İşte o gün, daha önce düştüğün sıkıntıda aklına geldiği gibi ben aklına gelirsem, bugünleri hatırlatacağım. TRT ne İbrahim Eren'in babasının Çiftliği, ne de bir başkasının. Orada yanilen her herzenin kaydı tutulur, bir gün önünüze konulur. Ez cümle dostlar; Meclis Taksi'nin bugün konuğu olduğum yayını, son anda müdahale ile yayından kalktı. Hırsızların gözü aydın…


<< Önceki Haber TRT, MHP'li vekilin katıldığı bölümü sansürledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER