Kılıçdaroğlu'nu görenler şaştı kaldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultay öncesi basında boy göstermeye devam ediyor.

Kılıçdaroğlu'nu görenler şaştı kaldı!

Bugün 4 gazete birden "Kılıçdaroğlu bize açıkladı" diyerek "özel" röportaj yayınlayınca ortaya ilginç bir manzara çıktı. Akşam Gazetesi sürmanşetten "Kurultay arifesinde Akşam'a açıkladı" başlığıyla verdiği haberde; Kılıçdaroğlu'nun "Tekin'i istiyorum, Sarıgül gelirse memnun olurum" sözlerini ön plana çıkardı. "'Yeni CHP tabanda karşılık buldu. Bu da kurumsallaşmanın kurultayı' diyen Kılıçdaroğlu rahat... Solun iki ağır topuna da mesajı var."
Hürriyet Gazetesi'nde ise, "Hürriyet Özel" damgasıyla yer alan haberde kendisine yapılan eleştirilerine Kılıçdaroğlu'nun verdiği ilginç cevap vardı. "Genel Başkan Kılıçdaroğlu, yarınki CHP kurultayı öncesi 'Karizmatik değil, elini masaya vurmuyor, yeterince sert değil' değerlendirmelerine, 'Benim elimde sabır sopası var, o kadar oldu' yanıtını verdi"

Milliyet Gazetesi'nin sürmanşetinde 'Kılıçdaroğlu, Milliyet'e konuştu' şeklinde verilen haberde, Kılıçdaroğlu röportajının Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin kısmı yer aldı. "Erdoğan Köşk'e uygun değil. 21. yüzyılın Türkiye'sine bir kadın cumhurbaşkanı niye yakışmasın?"

Ve son olarak Sözcü Gazetesi, "Kılıçdaroğlu kurultay öncesi Sözcü'ye konuştu" başlığıyla verdiği haberde Kılıçdaroğlu'nun Numan Kurtulmuş'a yönelik eleştirilerini sürmanşet yaptı. "CHP lideri, parti değiştiren Numan Kurtulmuş'u sert eleştirdi. CHP'yle ilgili mesajlar verdi"
<< Önceki Haber Kılıçdaroğlu'nu görenler şaştı kaldı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER