Sedat Laçiner gözaltına alındı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner dahil bir çok kişi şehirde gözaltına alındı.

Sedat Laçiner gözaltına alındı

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bu sabah düzenlenen operasyon kapsamında, Prof. Dr. Laçiner'in de gözaltına alındığı öğrenildi. Çanakkale Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Laçiner, daha sonra emniyete götürüldü.



HAYIRSEVER İNSANLARA YENİ GÖZALTI DALGASI
Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin bu sabah saatlerinde 28 ev ve işyerlerine yaptığı baskında ÇOMÜ'nün bir önceki Rektörü Prof.Dr. Sedat Laçiner'in yanısıra, Çanakkale Girişimci İşadamları ve Sanayicileri Derneği'nin (ÇAGİAD) eski başkanları, bir doktor, bir avukat, işadamları, yardımseverler, üniversite öğrencilerin de bulunduğu toplam 18 kişi gözaltına alındı. 



Ev ve işyerlerinden gözaltına alınanlar polis ekiplerince tek tek Çanakkale Devlet Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler daha sonra ifadeleri alınmak üzere Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.


Öte yandan operasyonun Ankara merkezli ve Çanakkale dışındaki bazı illeri de kapsadığı öğrenildi. 
<< Önceki Haber Sedat Laçiner gözaltına alındı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER