Rektör Solak, onkoloji hastanesi inşaatını inceledi

Rektör Solak, onkoloji hastanesi inşaatını inceledi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Ali Çetinkaya Kampüsü'nde yapımı devam eden Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

Rektör Solak, inşaat alanında yapımında son aşamaya gelinen Nükleer Tıp ve Radyoterapi Merkezi ile ilgili olarak yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. İnşaat alanında devam eden altyapı çalışmaları ve çevre düzenlemeleri ile ilgili de incelemelerde bulunan Solak, 2015 yılı bitmeden açılışı yapılması planlanan Nükleer Tıp ve Radyoterapi Merkezi'nin hizmet vermesiyle vatandaşların pek çok hizmeti Afyonkarahisar'da alabileceklerini belirtti.

Solak, Nükleer Tıp ve Radyoterapi Merkezinde kullanılacak cihazların büyük bir çoğunluğunun temin edildiğini belirterek, inşaatın tamamlanması ve gereken altyapı ve çevre düzenlemelerinin yapılması ile açılışın yapılmasının planlandığını kaydetti. AKÜ'nün 30 bin metrekare kapalı alana sahip 180 Yataklı Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi ile Radyasyon Nükleer Tıp Ünitesinin yapım işi ihalesi, 27 Ocak 2015 tarihinde yapılmıştı.
CİHAN
<< Önceki Haber Rektör Solak, onkoloji hastanesi inşaatını inceledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER