Saadet Partisi, vekil listesini YSK'ya sundu


Saadet Partisi (SP), 1 Kasım'da yapılacak genel seçimler için milletvekili aday listesini Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanlığı'na sundu.

Vekil listesini sunan heyette bulunan SP Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, YSK'da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. AK Parti ile ittifak konusunda değerlendirmelerde bulunan Ağdağ, SP ile AK Parti arasında seçim iş birliği sürecinin olduğunu söyledi. Ağdağ, şunları kaydetti: "Saadet Partisi olarak bizler iyi niyetle ülke menfaatini gözetir biçimde bir seçim iş birliği yapılması hususunda elimizden gelen gayreti gösterdik. Ancak tarafların bu konudaki talepleri ve teklifleri arasındaki durum ve bizim bütün iyi niyetli yaklaşımlarımıza, son ana kadar ki, ülke menfaatini önceleyen tavrımıza karşı bir cevap alamayınca bugün itibariyle Saadet Partisi olarak seçimlere gireceğiz.

PARTİMİZİN MECLİS'TE BİR GRUP SAYISIYLA TEMSİL EDİLMESİNİ ARZU ETTİK, KABUL GÖRMEDİ

Biz Saadet Partisi olarak partimizin Meclis'te bir grup sayısıyla temsil edilmesini arzu ettik. Çünkü Saadet Partisi'nin ülkemizin içerisinde bulunduğu bu durum içerisinde bizim parti olarak Meclis'e, Parlamento çalışmalarında katkıda bulunabilmemiz ancak böyle bir durum ile mümkün olacaktı. Ancak bu talebimiz makul görülmedi karşı taraftan uygun görülmediği için seçimlere Saadet Partisi olarak gireceğiz." CİHAN
<< Önceki Haber Saadet Partisi, vekil listesini YSK'ya sundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER