Başörtülü kadınlara özel şampuan

REVOX'un üreticisi LTS Teknoloji, başörtülü kadınlar için şampuan üretti. Şampuan ile saç dökülmelerinin azalacağı öngörülüyor.

Başörtülü kadınlara özel şampuan

LTS Teknoloji Grup Başkanı Talat Sam, başörtüsünün saçları havasız bırakması ve sıcaklarda aşırı nem nedeniyle bakteri ve mantar üretmesi sonucu saç dökülmesini artırdığını söyledi. Başörtülü kadınların bu tür şikayetlerine çözüm üretebilmek için çalışmalar yaptıklarını aktaran Sam, satış öncesinde uluslararası kuruluşlarda yapılan testlerden olur aldıktan sonra müşterilerin karşısına çıktıklarını kaydetti. Şampuanlarını kullanan bayanlardan olumlu dönüş aldıklarını söyledi. 

Ürünü kullanan müşterilerinden memnuniyet verici geri dönüşler aldıklarını ifade eden Sam, "Kapalı saçlardaki mantar üremesi ve saç kayıplarını engelleyecek şampuanları üretmek için yurt içi ve yurt dışında uzun uğraşlar verdik. Kapalı saçlara özel olarak tasarlanan REVOX şampuanları, olumlu etkisi görüldükçe insanlarımızın vazgeçilmezleri arasında yer alacak." dedi. 

Talat Sam, "Sürekli kapalı kalan saçlarda, oksijen yetersizliğinden kaynaklı olarak mantar üremesi görülüyor ve saç telleri normale oranla daha çok dökülüyor. Türkiye'deki kadınların yüzde 70 gibi büyük bir oranının kapalı olduğunu ve saçların kadınlar için ne kadar önemli olduğunu düşündüğümüzde, aslında biz şampuan üretmekle kalmayıp, kadınların kendilerini daha iyi hissetmelerine vesile oluyoruz. Çünkü yapılan etkinlik testlerinde başörtülü kadınlarda sürekli ve düzenli kullanım durumunda saç dökülme sorununu hiçbir yan tesir göstermeden önlediği, saçlara ekstra parlaklık, canlılık ve elastikiyet getirdiği, kepek oluşumunu azalttığı ve yenilenmesine yardımcı olduğu gözlendi." bilgisini verdi.

CİHAN

<< Önceki Haber Başörtülü kadınlara özel şampuan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER