Sakarya'da 2 av tüfeği ve 9 tabanca ele geçirildi


Sakarya'da polisin yaptığı denetim ve uygulamalarda ruhsatsız 2 av tüfeği, 9 tabanca ve 85 mermi ele geçirildi. Cinayet suçundan 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahısta yakalandı.

Emniyet güçlerinin il genelinde yaptığı kontrol ve uygulamalarda, 2 adet av tüfeği ve tüfeklere ait 4 adet fişek, 9 adet çeşitli çap ve markalarda ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 85 adet mermi ele geçirildi. Ruhsatsız silahlarla yakalanan şüpheliler hakkında 'silah kanununa muhalefet suçundan' işlem yapıldı. Kuru sıkı tabancalarla yakalanan üç kişiye de 2 bin 643 lira para cezası kesildi.

Yapılan çalışmalarda kasten adam öldürme suçundan 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi, hırsızlık suçundan 12 yıl hapis cezası bulunan 1 kişi, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 10 yıl cezası bulunan 1 kişi, kasten yaralama suçundan 6 yıl ceza alan 2 kişi, dolandırıcılıktan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs, çeşitli suçlardan 1 yıl ve üzeri kesinleşmiş hapis cezası bulunan toplamda 20 şahıs yakalandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Sakarya'da 2 av tüfeği ve 9 tabanca ele geçirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER