Sakarya'ya yeni hal binası yapılacak

Sakarya'ya yeni hal binası yapılacak

Sakarya'da şehir içinde ve yetersiz kalan sebze meyve hali yerine Arfiye ilçesinde modern hal binası yapılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi eylül ayı olağan meclis toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis, yeni hal binasının Arifiye Kirazca Mahallesi'ne inşa edilmesi ile ilgili olarak Toçoğlu'na tam yetki verdi.

Toçoğlu, mecliste yaptığı konuşmada, öncelikle Türkiye'nin son dönemlerde hiçbir şekilde arzu edilmeyen bir atmosfere sokulmak istendiğini söyledi. Provokasyonlar konusunda uyarıda bulunan Toçoğlu, "Provokasyonlara gelmeyelim. Birlik ve beraberliğimizi koruyalım. Biz kardeşliğimize halel getirmeyeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlettir. Terörist ve eşkıyanın üstesinden gelir. Bu anlamda şehri yönetenler olarak da görev ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz." diye konuştu.

Çağın gerekliliklerine uygun bir hal binası inşa edeceklerini belirten Toçoğlu, yeni hal binasının Arifiye Kirazca Mahallesi'ne yapılmasının planlandığını vurguladı. Çalışmaların kısa süre içerisinde başlatılacağını dile getiren Toçoğlu, ayrıca şehre kurulacak raylı sistem ile ilgili olarak Ulaşım Master Planı verileri doğrultusunda gerekli adımları bir bir attıklarını kaydetti. Toçoğlu, "Raylı sistem konusunda da TCDD ve diğer paydaşlar ile görüşmelerimiz sürüyor." bilgisini verdi. CİHAN
<< Önceki Haber Sakarya'ya yeni hal binası yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER