Hayırseverlere iki ilde nefret operasyonu

Samsun'da hayırsever kadınlara yönelik dün gerçekleştirilen operasyon bugün bir kez daha Manisa'ya sıçradı. Ankara'yı kana bulayan terör saldırısının acısı yaşanırken yine hayırsever vatandaşlar nefret operasyonuyla gözaltına alındı.

Hayırseverlere iki ilde nefret operasyonu


Samsun'da 3 kız yurdunun yöneticisi olan 10 kişi gözaltına alındı. 

Atakum, İlkadım ve Canik ilçelerinde düzenlenen nefret operasyonunda ilk olarak pansiyon müdiresi ve iki çalışanı gözaltına alınarak emniyete götürüldü. 

Daha sonra gözaltına alınan yurdun yönetim kurulu üyesi 7 kişinin 4 işyeri ile 6 evde arama yapıldı. Gözaltı işleminin “örgüt propagandası yapmak ve örgüte eleman temin etmek” iddiasıyla yapıldığı belirtildi.

3 kız ve 1 erkek yurduna yönelik düzenlenen nefret operasyonunda gözaltına alınan 10 kişi sağlık raporu için hastaneye götürüldü. 


BİR NEFRET OPERASYONU DA MANİSA'DA


Ankara'nın göbeğinde patlayan bombalardan saatler sonra Manisa yine nefret operasyonuna uyandı. Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü polisleri, hayırsever vatandaşlara yönelik kurban, bağış, burs gerekçesiyle baskın düzenledi. Esnaf, doktor ve avukatların da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Bu kişiler arasında, Manisa’da daha önce aynı iddialarla düzenlenen baskınlarda gözaltına alınıp serbest bırakılanların da olduğu öğrenildi.

CİHAN
<< Önceki Haber Hayırseverlere iki ilde nefret operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER