Savcı Arıcan'dan YBD'ye: Adalet duygumuz öldü, sitenizde yer verebilir misiniz?


123 adliyede yapılan torpili belgeleriyle ortaya çıkarıp, Adalet Bakanı Bekir Bozdağistifa çağrısı sonrasında HSYK 1. Dairesi tarafından Çanakkale'den Malatya'ya geçici göreve sürülen Cumhuriyet SavcıMenderes Arıcan, iktidara yakınlığı ile bilinen Yargıda Birlik Derneği'ne (YBD) ve üyelerine göndermede bulundu. Savcı Arıcan, "YBD yetkilisi Ali Nevzat Açıkgöz, meslektaşlarının yakınları ile ilgili vefat haberlerini Facebook'ta, sitelerinde paylaşıyor. Bunu takdirle karşılıyorum. Onlara bir teklifim var. Bizim içimizdeki 'adalet duygusu vefat etti' Acaba bu haberi derneğinizin sayfasında yayınlayabilir, ilan edebilir misiniz?" paylaşımında bulundu.

Savcı Menderes Arıcan, sosyal medya hesabından yaptığı 'Vefat' başlıklı paylaşımında, dikkat çeken bir teklifte bulundu. Arıcan, hükümete yakınlığı ile bilinen Yargıda Birlik Derneği (YBD) ve üyelerine çağrıda bulundu. Yaşadıkları nedeniyle kendi içlerinde vefat ettiğini duyurduğu 'adalet duygusunun ölümünü' ilanın YBD'nin sitesinde ve üyelerinin sitelerinde paylaşmalarını tavsiye etti.

Savcı Arıcan, paylaşımında, "YBD yetkilisi Ali Nevzat Açıkgöz'ün, Facebook'ta meslektaşların yakınları ile ilgili vefat haberleri paylaşmasını beğeni ve takdirle izliyorum. Bu nedenle ben de bir vefat olayını kendisine bildirmek istiyorum. Derneklerinin sayfasında bu vefat olayını da paylaşmalarını kendilerinden istirham ediyorum. Evet, Ali Nevzat bey, bizim içimizdeki 'Adalet duygusu vefat etti.' Acaba derneğinizin sayfasında bu vefat olayını da ilan edebilir misiniz? İlginiz için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Savcı Arıcan'dan YBD'ye: Adalet duygumuz öldü, sitenizde... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER