Şehit Hidayet Atmış'ın eşi: Vatan sağ olsun


Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit olan Uzman Çavuş Hidayet Atmış'ın naaşı baba ocağı Hatay'a getirildi. Şehidin eşi Meryem Atmış, eşinin tabutu başında gözyaşlarına hakim olamadı. Acılı eş Atmış, "Ben onu kaybettim, canımı kaybettik, kötü oldum. O beni ayakta tutan tek gerçekti. Ne yapayım. Vatan sağ olsun. Daha da başka bir şey demiyorum." dedi.

Nusaybin'de şehit düşen 5 güvenlik görevlisinden Uzman Çavuş Hidayet Atmış'ın naaşı, düzenlenen askeri törenin ardından uçakla memleketi Hatay'ın Kırıkhan ilçesine getirildi. Kırıkhan Devlet Hastanesi morguna getirilen şehidin tabutu başında eşi ve ailesi gözyaşı döktü. Eşinin tabutunun askerlerin omuzunda taşınması esnasında gözyaşlarına boğulan Meryem Atmış, "Ben onu kaybettim, canımı kaybettik, kötü oldum. O beni ayakta tutan tek gerçekti. Ne yapayım. Vatan sağ olsun. Daha da başka bir şey demiyorum. Vatan sağ olsun. Düşmanlar çatlasın. Vatan sağ olsun. Dürüsttü, merhametliydi, iyiydi, haketti şehidim." diye konuştu.

ŞEHİT BABASI: BAYRAĞIMIZ İNMESİN, TOPRAĞIMIZ BÖLÜNMESİN

Şehidin üzüntülü babası Hacı Atmış da metanetini koruyarak, "Bayrağımız inmesin. Toprağımız bölünmesin. Çakallara meydan verilmesin." şeklinde konuştu. Şehit Atmış'ın cenazesi, saat 14.00'te Kodallı Mahallesi'nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Şehit Hidayet Atmış'ın eşi: Vatan sağ olsun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER