Şehit polisin babası: Böyle ayrılık olmaz oğlum


Şırnak'ta kazılan hendeklerin kapatılması sırasında teröristlerin açtığı ateşle şehit olan polis Furkan Çelik'in babası, oğlunun kendisini çok özlediğini belirterek, "Böyle ayrılık olmaz oğlum. Oğlum yapma bunu bana, oğlum." diye gözyaşı döktü.

Şırnak Yeni Mahalle'de terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) tarafından kazılan hendeklerin kapatılması sırasında teröristlerin açtığı ateşte şehit olan polis Furkan Çelik'in Akyazı Ömercikler Mahallesi'ndeki baba evine acı haber ulaştı. Üç ay önce evlenen şehidin eşinin hamile olduğu öğrenildi.

Taziyeleri kabul eden şehidin babası Yunus Çelik, "Oğlum bana, 'Şırnak'a gel baba, Şırnak'a gel, çok özledim seni' dedi. Bunun için mi özledin beni oğlum. Bunun için mi çağırdın beni Şırnak'a oğlum. Böyle ayrılık olmaz oğlum. Onun için mi istiyordun Şırnak'a beni. 'Baba gel göreyim' diye oğlum. Bugünü mü gördüydün oğlum da beni çağırdın Furkan. Furkan, neredesin Furkan? Nasıl yapıyorsun oralarda sen şimdi oğlum. Nerede yatıyorsun oğlum. Oğlum, yapma bunu bana, oğlum." diyerek gözyaşı döktü. CİHAN
<< Önceki Haber Şehit polisin babası: Böyle ayrılık olmaz oğlum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER