Şehit polisin Zonguldak'taki evine ateş düştü

Şehit polisin Zonguldak'taki evine ateş düştü

Mardin'in Nusaybin ilçesinde zırhlı aracın geçişi sırasında düzenlenen hain saldırıda şehit düşen 3 polisten Çağdaş Arslan'ın Zonguldak'taki evine ateş düştü. Evin önünde taziyeleri kabul eden acılı baba Adnan Arslan, gözyaşlarına boğuldu.

Zonguldak merkez ilçeye bağlı Beycuma beldesi Merkez mahallesindeki Sibel - Adnan Arslan çiftinin evine ateş düştü. Çiftin iki çocuğundan biri olan 3 yıllık polis memuru Çağdaş Arslan'ın ölümü beldeyi hüzne boğdu.

Aynı zamanda beldede esnaflık yapan babanın işyerinin önüne Türk bayrakları asıldı. Taziyeleri kabul eden acılı baba gözyaşlarına boğuldu. Acılılı babayı hemşirelik bölümü öğrencisi olan kızı Çağla Arslan teselli etmeye çalıştı.

Belde sakinleri şehit polisin çok değerli bir genç olduğunu belirterek, "Bir yere girdiğinde herkesle ilgilenirdi. Hiç kimseyle kavgası gürültüsü olmayan, olgun bir gençti. Çok değerliydi. Tam şehit oldu. Allah rahmet eylesin. Artık bu terör son bulsun" dedi.

Bu arada Şehit Çağdaş Arslan'ın naaşının bugün Zonguldak'a getirilerek Beycuma'da defnedileceği öğrenildi.

ZONGULDAK İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURU

Bu arada olayla ilgili Emniyet Müdürlüğü şu açıklamayı yaptı: "15.09.2015 günü Mardin İli Nusaybin İlçesinde menfur saldırı sonucu şehit olan polis memuru Çağdaş Arslan'ın naaşı 16.09.2015 günü saat 14.00 sıralarında Çaycuma Havaalanında karşılanacak olup konvoy eşliğinde Beycuma Merkez Camiine intikal ettirilecektir. Burada kılınacak ikindi namazı sonrasında kılınacak cenaze namazına müteakiben şehidimizin naaşı Beycuma Karadere Köyünde defnedilecektir.Şehidimize Allah' tan rahmet ve kederli ailesine, yakınlarına ve tüm halkımıza başsağlığı dileriz."
CİHAN
<< Önceki Haber Şehit polisin Zonguldak'taki evine ateş düştü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER