Sekreterine tecavüz ettiği iddia edilen avukata 6 yıl 3 ay hapis


Bursa'da yanında sekreter olarak çalışan kıza, ilk iş gününde tecavüz ettiği iddia edilen Bursa Barosu avukatlarından Özgür Ç., 6 yıl 3 ay hapse mahkum edildi. Olayda gözcülük yaptığı ileri sürülen M.B ise beraat etti.

Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'cinsel istismar' suçundan 10 yıla kadar hapsi istenen avukat tutuksuz sanık Özgür Ç. ile olay sırasında gözcülük yaptığı ileri sürülen M.B.'nin duruşmasına devam edildi. Tarafların katılmadığı duruşmada mahkeme, avukat Özgür Ç.'ye, 'nitelikli cinsel istismar' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi. Mahkeme, Yargıtay aşaması bitene kadar avukatın tutuklanmasına gerek olmadığına hükmetti. Diğer sanık M.B. ise beraat etti.

Kararı değerlendiren sekreter C.Ç.'nin avukatı Nevin Canbaz, "Adalet yerini buldu" ifadelerini kullandı.

OLAY

Evli 2 çocuk babası avukat Özgür Ç.'nin, geçtiğimiz yıl Nisan ayında meydana gelen olayda, yanında işe başlayan sekreter C.Ç.'ye (20), doğum günü kutlaması sırasında içine etanol koyduğu kola ikram ederek tecavüz ettiği iddia edilmişti. Olay sırasında M.B'nin de gözcülük yaptığı ileri sürülmüştü. Genç kız, her iki kişi hakkında şikayetçi olmuştu.Sekreterine-tecavuz-ettigi-iddia-edilen-avukata-6-yil-3-ay-hapis-1970934.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Sekreterine tecavüz ettiği iddia edilen avukata 6 yıl... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER