'Sevgi Patileri' resim sergisi açıldı


Yalova Belediyesi, Yalova Fotoğraf Atölyesi Derneği ve Genç Haytap'ın 4 Ekim "Dünya Hayvan Hakları Günü" dolayısıyla toplumda farkındalık yaratmak amacıyla ortaklaşa düzenlediği "Sevgi Patileri" isimli fotoğraf sergisi Sahil Köprüsü (PTT yanı) üzerinde açıldı.

Açılış kurdelesini Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Fotoğraf Atölyesi Derneği Başkanı Suat Gök, Genç Haytap Yalova Temsilcisi Uğurcan Kalkan ve çok sayıda hayvansever birlikte kestiler.

Bir hafta açık kalacak olan serginin açılışında kısa bir açıklama yapan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Hem bir hayvansever hem de Veteriner Hekim kimliğine sahip olmam nedeniyle bu sergi benim için daha da anlamlı. Bu dünya yalnızca bizlere ait değil. Sokaklarda yaşam savaşı veren, kendilerini ifade edemeyen birçok canlı var. Sokak hayvanlarının durumuna dikkat çekmek ve onların da yaşam hakkı olduğu bilincini topluma kazandırmak için Yalova Fotoğraf Atölyesi Derneği ve Genç Haytap ile birlikte böyle bir organizasyona imza attık. Bir hafta açık kalacak olan ve "İnsan ve Hayvan Sevgisinin" kompozisyon olarak işlendiği "Sevgi Patileri" isimli fotoğraf sergisini tüm halkımız ziyaret ederek, fotoğraflardaki dostlukları görmeliler. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber 'Sevgi Patileri' resim sergisi açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER