SGC, terör saldırısını kınadı


Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, Ankara'da 28 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını kınadı.

Matur, Türkiye'nin her zamankinden çok birlik ve beraberliğe, huzura ihtiyaç duyduğu dönemde Başkent Ankara'da terörün alçak ve hain saldırıda bulunduğunu ifade etti.

Askeri servis aracına yapılan saldırıda 28 kişinin hayatını kaybettiğini, aralarında Sakaryalı astsubay Bayram Erdoğan'ın da bulunduğu 61 kişinin yaralandığını anlatan Matur, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz. Ülkemizin huzurunu bozmaya yönelik bu alçak saldırıyı şiddetle kınıyoruz." dedi.

Hiçbir terör örgütünün büyük Türkiye Cumhuriyeti'nin gücüyle baş edemeyeceğini vurgulayan Matur, açıklamalarını şöyle tamamladı: "Birlik ve beraberliği hedef alan bu tür hain saldırılar hiçbir şekilde bizi bölemez aksine, Türk milletinin kenetlenmesine neden olur, olacaktır da. Şunu herkes bilmeli ki; Kurtuluş Savaşı'nda temelleri atılan Türkiye Cumhuriyeti'ni hiçbir güç sarsamaz. Bu alçak saldırıyı gerçekleştirenlerin ve destekleyenlerin en kısa zamanda yakalanarak hak ettikleri cezaya çarptırılacaklarına inanıyoruz." CİHAN
<< Önceki Haber SGC, terör saldırısını kınadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER