Şifa Hastanesi çalışanları en güzel aşure için yarıştı

Şifa Hastanesi çalışanları en güzel aşure için yarıştı

Özel Erzurum Şifa Hastanesi yönetimi Muharrem ayı nedeniyle hasta yakınlarına ve kurum personeline aşure dağıttı. Ayrıca kurum çalışanları arasında düzenlenen 'en güzel aşure' yarışmasında dereceye girenler de ödüllendirildi.

Hastane yönetimi tarafından yaklaşık bin kişiye aşure ikram edildi. Hastane çalışanları arasında ödüllü aşure pişirme ve süsleme yarışması düzenlendi. 11 personelin katıldığı yarışmada 'lale' isimli aşure görselliği ile birinciliği elde etti.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda, özel sigortalar bölümü çalışanlarından Hatice Polat'ın 'lale' isimli aşuresi birinci seçilirken, yoğun bakım hemşiresi Hatice Aksakal'ın 'orkide' isimli aşuresi ikinci ve poliklinik sekreteri Nursima Karaman'ın 'menekşe' isimli aşuresi ise üçüncü seçildi.

Başhekim Sabahattin Dalga, dereceye giren kurum çalışanlarını ödüllendirdi. Aşurenin toplumsal birlik ve beraberliği temsil ettiğini belirten Başhekim Dalga, "Muharrem ayı İslam aleminde matem ayı. Bu ay ayrıca İslam tarihinde bir çok önemli olayların yaşandığı kutsal bir ay. Aşure, toplumsal birliği, kaynaşmayı ve dayanışmayı temsil etmesi açısından çok önemli. Biz de kurum olarak hastanemiz çalışanları ile hasta yakınlarına bu mübarek ayda aşure dağıttık. Kurum çalışanları arasında birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu artırmak için 'aşure' yarışması düzenledik. Böylesine tatlı bir yarışmaya katılımın yüksek olması bizleri mutlu etti. Önümüzdeki yıllarda da yine bu etkinliğimizi devam ettirme kararı aldık." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Şifa Hastanesi çalışanları en güzel aşure için yarıştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER