Kayyumun atadığı ismin o pozuna tepki yağdı

28 Ekim'de dünyanın canlı izlediği baskınla Koza İpek Medya'nın yayın organlarının başına mahkemenin! belirlediği kayyumlar atandı.

Kayyumun atadığı ismin o pozuna tepki yağdı

Kayyumlar, daha ilk haber toplantısında açıkça gazetecileri tehdit etmiş kendileri gibi düşünmeyen çalışanların işten atılacağını söylemişti.

Medyaya darbe operasyonuyla el konulan yayın organlarından biri olan Millet Gazetesi'nin Yazı İşleri Müdürü Cuma Ulus da kayyum kıyımına maruz kalmıştı. Kayyum tarafından Ulus'un yerine ise Hüseyin Yahya Şekerci getirilmişti.

Şekerci, ilk günden çalışanlara skandal sözler sarf etmişti. Gazetecilik geçmişi pek parlak olmayan Hüseyin Yahya Şekerci'nin, aynı gün Millet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Değer Özergün'den yediği ayar da sosyal medyada çok konuşuldu.

Cuma namazı dönüşü özel eşyalarının da bulunduğu odada Şekerci'nin iki arkadaşıyla birlikte oturduğunu gören Özergün, Şekerci'ye tepki göstermişti. 

Şekerci, odasını gasp edip özel eşyalarını bile kullandığı Özergün'ü, polislere talimat vererek dışarı çıkarttırmıştı. 


Diriliş Postası eski danışmanı Şekerci, şimdi de Millet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Değer Özergün'ün makamında verdiği pozla gündeme geldi. Sosyal medyada oldukça tepki gören fotoğrafta, Şekerci'nin, Özergün'ün masasının üzerinde bulunan gazeteleri güya incelediği görülüyor. Söz konusu yapmacık pozun, gazeteye haber yapılmak üzere verildi anlaşılıyor. Haberde! Şekerci'nin fotoğrafı kullanılarak "32 yaşında Türkiye'nin en genç genel yayın yönetmeni oldu" denildi. 

Özellikle Twitter'da tepki gören haber için kullanıcılar, Şekerci'ye "Akbaba" benzetmesi yaparken "Utanmadan bir de poz vermiş" yorumunda bulundular.

"YAKINDA İYİ HABERLER ALACAĞIZ"

Öte yandan Kayyumun Millet Gazetesi'nin başına atadığı Şekerci'nin, 16 Haziran 2015 tarihinde attığı ilginç bir tweet ortaya çıktı. Şekerci, 4 ay önce attığı twette "Medyayla alakalı yakında güzel şeylerin yaşanmasına gebeyiz..Yakında iyi haberle alacağız inşaallah.." ifadelerini kullanmış.




İŞTE O TEPKİLERDEN ÖNE ÇIKANLAR;




























SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Kayyumun atadığı ismin o pozuna tepki yağdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER