Siverek, şehit polis için yürüdü


Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde geçen pazartesi günü trafik aracına yapılan saldırıda polis memuru Serdal Toprak şehit, polis memuru Sinan Şengül de yaralanmıştı.
Şehit polis memuru Serdal Toprak için cuma namazının ardından bir araya gelen halk, PKK saldırılarını kınayarak 'Kahrolsun PKK' sloganları eşliğinde yürüyüş düzenledi.

Sulu Camii önünde başlayan ve Hürriyet Caddesi'nde devam eden yürüyüş sırasında Türk bayrağı açarak sloganlar atan vatandaşlar için polisin yoğun güvenlik önlemleri aldığı görüldü. Cumhuriyet Meydanı'nda Mustafa Fettahlı tarafından yapılan basın açıklamasında 23 Kasım günü akşam saatlerinde devriye görevi yapan polis ekibine alçakça terörist saldırı yapıldığı ifade edilerek, "Bu alçak saldırı sonucu polis memurumuz Serdar Toprak hayatını kaybetmiş, diğer polis memurumuz Sinan Şengül ise saldırıdan yaralı olarak kurtulmuştur. Bizler Siverekliler olarak bu kalleşçe saldırıyı kınıyor ve bu meydandan tek ses, tek nefes olarak bildiriyoruz ki şehitler ölmez vatan bölünmez." açıklamasında bulundu.

Basın açıklaması sonrası grup olaysız dağıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Siverek, şehit polis için yürüdü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER