Sosyal medyada Talas fotoğraf yarışması


Kayseri Talas Belediyesi'nin ilçenin tanıtımına katkı sağlamak, sosyal medyayı aktif kullanmak ve özendirmek için düzenlediği 'Talas'ta Gülümseten Kareler Sosyal Medya Fotoğraf Yarışması'nın ödülleri sahiplerini buldu.

22 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen yarışmada alanında uzman 6 jüri üyesi cep telefonlarıyla çekilen fotoğrafların değerlendirmelerini sonuçlandırdı. Dereceye layık görülenler için Yaman Dede Kültür ve Sanat Evi'nde tören düzenlendi. Törene Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nun yanı sıra, belediye meclis üyeleri, jüri üyeleri ve yarışmacılar katıldı. Burada konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, "Belediye olarak hep ilkleri yapan, nitelikli hizmet veren bir belediye olma gayretindeyiz. İnşallah bu çekilen fotoğrafları da çalışmalarımızda kullanacağız." dedi.

Başkan Palancıoğlu, şunları kaydetti: "Ben öncelikle bu yarışmanın yapılmasında emeği geçen Basın Yayın Müdürlüğümüzdeki bütün arkadaşlara, jüri üyelerimize ve yarışmacılarımıza teşekkür ediyorum. İyi niyetli ve güzel bir çalışma oldu. İnşallah bundan sonra da hep beraber geliştireceğiz. Gelecek sefer çekim yapılacak yerleri biz belirleyeceğiz ve bizden önce fotoğrafların çekimi mümkün olmayacak. Tabi burada hem sosyal medyayı aktif kullanan bir belediye olmak ki biz sanal medya olarak 'sanal masayı' açtık. Şu anda web sitemize girildiğinde Türkiye'de 'sanal masayı' kullanan ilk belediyeyiz. Henüz tanıtımını yapmadık ama 08.00-17.00 saatleri arası arkadaşlarımız canlı destek veriyor. Hem de Talas'ın tanıtımına katkı sağlıyoruz. İlerleyen dönemlerde Talas'la ilgili video yarışması da yapmayı planlıyoruz."

Konuşmanın ardından dereceye girenlere ödülleri verildi. Yarışmada Merve Yılmaz birinci, Harun Oğuz Kanarya ikinci ve Ümmügülsüm Yıldırım üçüncü oldu. Ayrıca 10 kişi mansiyon ödülü aldı. Dereceye girenlere fotoğraf makinesi, cep telefonu ve iPad bilgisayar verildi. Ödüllerin ardından yarışmada derece alan fotoğraflardan oluşan sergi gezildi. Başkan Palancıoğlu törenin sonunda meclis üyeleri, jüri ve yarışmacılarla cep telefonuyla selfie yaptı.
CİHAN
<< Önceki Haber Sosyal medyada Talas fotoğraf yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER