SP Bursa İl Gençlik Kolları, terörist saldırıları kınayıp birlik mesajı verdi


Saadet Partisi Bursa İl Gençlik Kolları Teşkilatı tarafından düzenlenen basın açıklaması ve eylemle terörist saldırılar kınandı, birlik beraberlik mesajları verildi. Başta Dağlıca saldırısı olmak üzere son günlerde yaşanan terörist saldırıların milletin birlik ve beraberliğine kast etiğine dikkat çekilen basın açıklamasında PKK'ya lanet okundu.

Ulu Cami yanındaki Orhan Parkında Cuma namazı sonrasında düzenlenen basın açıklaması; Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın "Kürt ile Türk'ü ayırırsanız ne Türk kalır, ne Kürt. Birleştirirseniz Çanakkale misali ne İngiliz kalır, ne Fransız." sözünün yazılı pankart önünde yapıldı.

Saadet Partisi Bursa İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Hamza Banuşoğlu, basın açıklamasında Hakkari Dağlıca'da meydana gelen terörist saldırı lanetleyerek, "Ülkemizin üzerinde çok kirli ve kanlı bir oyun oynandığı açıktır. Bu tehlikeli oyunun hedefi bin yıl birlikte kardeş olarak yaşayan insanları birbirine düşman ederek büyük İsrail projesini uygulamaktır. Biz inanıyoruz ki aziz milletimiz sahip olduğu tarihi tecrübe, basiret ve feraset ile her zaman olduğu gibi bu karanlık oyunu da yine boşa çıkaracaktır. Ve şu bilinmelidir ki; güvenlik güçlerimizin azmi, cesareti ve milletimizin kararlılığı karşısında hiçbir zaman karanlık emellerine ulaşamayacaklardır." dedi.

Terörün bir milli mesele olduğunun altını çizen Hamza Banuşoğlu, "Bu bakımdan en başta siyasiler olmak üzere herkes bu hassas süreçte üslup ve yaklaşımına her zamankinden daha fazla özen göstermeli, bu hassas dönem kısır siyasi çekişmelerin malzemesi haline getirilmemelidir." şeklinde konuşmasını tamamladı.

Basın açıklamasında "Kahrolsun İsrail", "Ya Allah Bismillah Allahuekber" sloganları atıldı. CİHAN
<< Önceki Haber SP Bursa İl Gençlik Kolları, terörist saldırıları... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER