SP'li Güneş: Kamalak'ın bölge ziyaretini hazmedemeyenler var


Saadet Partisi Batman Milletvekili adayı İbrahim Güneş, Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak'ın Diyarbakır ve Cizre ziyaretlerini hazmedemeyenlerin olduğunu söyledi.

Kamalak'ın olumlu yansımalarını çarpıtmak isteyen çevrelerin sosyal medya ağırlıklı olmak üzere çeşitli mecralarda spekülasyonlar ürettiğini dile getiren Güneş; "İddia edildiği gibi sayın genel başkanımız şu görüşe mensup insanları ziyaret etti, şuna mensup olmayanları ziyaret etmedi gibi aslı astarı olmayan ve tamamen mensubu olduğumuz partiyi yıpratma amaçlı spekülatif söylemlere prim verilmemesini istiyoruz. Bugün bu ülkede her kesimle diyalog halinde olan, herkesle kucaklaşma potansiyeline sahip tek partiyiz. Kaldı ki sayın genel başkanımız Prof. Dr. Mustafa Kamalak Beyefendi, hem Diyarbakır'da, hem de Cizre'de her kesimle görüştü." dedi.

Güneş, şunları kaydetti: "İlgili kurumlar tarafından can güvenliğinin sağlanamayacağının bildirilmesine rağmen, her türlü sorumluluğu alarak Cizre'de yaşanan mağduriyetleri yerinde tespit etmiş ve mağdur olanlarla bizzat görüşmüştür. Bugüne kadar bir karıncayı dahi incitmemiş bir partinin mensupları olarak hiç bir zaman insanları ayrıştırmadık, ötekileştirmedik. Kutuplaşmanın had safhada olduğu bu süreçte birleştirici rol üstlenen Saadet Partisi'nin mutlaka desteklenmesi gerekir. Buna hem Türklerin, hem de Kürtlerin şiddetle ihtiyacı vardır. Akan kanın durması için bilhassa bölge insanımızın bu yönde tercih belirlemesi ortak menfaatlerimiz açısından son derece elzemdir."

SPli-Gunes-Kamalakin-bolge-ziyaretini-hazmedemeyenler-var-1909875.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber SP'li Güneş: Kamalak'ın bölge ziyaretini hazmedemeyenler var Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER