Beşiktaş'ı çok sevindirecek haber

Beşiktaş, ara transfer döneminde uzun zamandır ilgilendiği Emmanuel Adebayor'u ve Ronaldinho'yu kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş'ı çok sevindirecek haber

Tottenham'ın 29 yaşındakİ Togolu golcüsü Adebayor ile masaya oturmaya hazırlanan Beşiktaş yönetimi, bir yandan da Ronaldinho'yu Ocak ayındaTürkiye'ye getirme planları yapıyor. Yıldız futbolcuyu bonservis bededeli ödemeden İstanbul'a getirmek isteyen yönetim bu transferde de sponsor desteği almayı planlıyor.

Öte yandan; Eylül ayında baldırında yırtık tespit edilen ve 3 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilen Ronaldinho'nun tahmin edilenden daha kısa sürede sahalara dönmesi bekleniyor.

ÇEBİ AÇIKLAMIŞTI

Beşiktaş Asbaşkanı Ahmet Nur çebi daha önce transferlerle ilgili gelişemleri açıklarken, sponsor desteğine ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Bundan sonra Ronaldinho imza atana kadar bu konuda konuşmayacağım. Sakatlığıyla ilgili bilgilerin de netleşmesini bekliyoruz" diye konuşmuştu.

'ADEBAYOR FORMA SATIŞINI ARTTIRIR'

Çebi Adebayor için ise, "Böyle marka değeri yüksek oyuncuları almak kolay değil. Büyük transferlerin forma satışını ciddi artıracağını düşünüyorum." demişti.
<< Önceki Haber Beşiktaş'ı çok sevindirecek haber Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER