Bilic'in hedefinde Fenerbahçe var

Beşiktaş Teknik Direktörü, altı puanın ikinciliği büyük ölçüde garantileyeceğini söyledi.

Bilic'in hedefinde Fenerbahçe var

Torku Konyaspor maçının ardından hem sinirinden, hem de üzüntüsünden gözyaşlarını tutamayan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Galatasaray’ın puan kaybetmesinin ardından takımı bir an önce ayağa kaldırma kararı aldı.

Konya’daki son dakika golünden sonra uzun bir süre kendine gelemeyen Hırvat hoca, Fenerbahçe ve Sivasspor maçlarından altı puan çıkarılması durumunda ikinciliği büyük ölçüde garantileyeceklerini söyledi.

Yardımcılarıyla kalan haftaları değerlendiren Bilic, önlerindeki iki maçın kaybedilmesi durumunda bile bu yarışın lig sonuna kadar süreceğini belirttiği dile getirildi. Futbolcularına Konya’da yaşananları unutması için iki gün izin veren Hırvat teknik adam, çıplak gözle izlediği Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde aldığı notlara göre taktiğini de belirleyecek. Oyuncularıyla önceki gün kısa bir toplantı yapan Bilic, “Bundan sonraki maçlarda kaç farkla önde olursanız olun asla tedbiri elden bırakmayın. Hakem hataları ve geri yaslanmamız rakiplere cesaret veriyor. Biz yarışı lig sonuna kadar götüreceğiz. Kimse ümitsizliğe kapılmasın” diye konuştu.

Öte yandan Başkan Fikret Orman da, futbolcuların izinleri sonrasında tesislere gelerek Fenerbahçe derbisi öncesinde bir konuşma yapacak. Orman’ın, hakemlerin hatalarına rağmen maçları kazanmaların kendi ellerinde olduğu yönünde ifadeler kullanacağı bildirildi. Skorer
<< Önceki Haber Bilic'in hedefinde Fenerbahçe var Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER