Fenerbahçe'de Baroni'den önemli açıklama

"Bu durumu ikinci kez yaşıyorum

Fenerbahçe'de Baroni'den önemli açıklama

Fenerbahçe'nin tecrübeli isimlerinden Cristian Baroni, sarı lacivertlilerin kamp yaptığı Topuk Yaylası'nda basın toplantısı düzenledi. UEFA'nın verdiği kararların kendilerini çok üzdüğünü belirten Brezilyalı yıldız, bu durumu ikinci kez yaşadığını söyledi.

Fenerbahçe'nin tecrübeli isimlerinden Cristian Baroni, sarı lacivertlilerin kamp yaptığı Topuk Yaylası'nda basın toplantısı düzenledi.

UEFA'nın verdiği kararın kendilerini çok üzdüğünü belirten Cristian, bu durumu ikinci kez yaşadığını söyledi. Elde ettikleri başarıları yakalamak için çok mücadele ettiklerini ifade eden Brezilyalı yıldız, Fenerbahçe'nin bu sorunların hepsini aşacak güçte olduğunu belirtti.

UEFA'nın verdiği kararları değerlendiren Baroni, "Çok üzücü bir durum. Böyle bir kararın ikinci kez alınması bizi de taraftarlarımız da çok üzdü. Bu başarıları yakalamak için çok mücadele ettik. sahada ter döktük. Ancak Fenerbahçe bu sorunların hepsini aşacak güçte. Fenerbahçe her şeyden büyük. Şu anda takımda büyük bir birlik ve beraberlilik var. Biz de bu sezon hem taraftarımız hem de futbolcularımız arasında bir sinerji yaratarak başarılara ulaşacağız" şeklinde konuştu.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de Baroni'den önemli açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER