Ronaldinho'nun Beşiktaş'tan şok isteği

Ronaldinho Beşiktaş'tan dünyaları istedi...

Ronaldinho'nun Beşiktaş'tan şok isteği

Feda sezonunun ardından yıldız transferi için kolları sıvayan Beşiktaş, gündemindeki Ronaldinho'nun şok talebiyle sarsıldı. Brezilyalı bir sezon için 12 milyon isteyince, gözler Başkan Fikret Orman'a çevrildi.
 
Seçim rüzgarları esen Beşiktaş’ta, gündemi meşgul eden bir konu daha var: Ronaldinho… Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en başarılı oyuncularından biri olarak gösterilen Brezilyalı yıldız için Fikret Orman ve arkadaşları temaslara başlamıştı. Beşiktaş’a yeşil ışık yakan Ronaldinho, siyah-beyazlılardan uçuk bir ücret talep etmişti: 12 milyon Euro

‘FEDA DEMESİ GEREKECEK’

Ronaldinho’nun 12 milyon euroluk isteği kulüpte büyük yankı uyandırdı. Beşiktaş Yönetimi, sponsor firmalarla görüşerek kaynak sağlamayı planladı. Hatta bazı konularda anlaşma bile sağlandı. Ancak ücretin uçukluğu, çatlak seslerin yükselmesine de neden oldu. 33 yaşındaki Ronaldinho’ya bu kadar yüksek bir ücret ödenme ihtimali bile, geçen sezon ‘Feda’ diyen Beşiktaş’ta soru işaretleri oluşturdu.

Başkan Fikret Orman’ın da bu rakamı çok yüksek bulduğu kaydedildi. Geçtiğimiz gün bu konu hakkında kısa bir değerlendirme yapan Fikret?Orman, “İstersem alırım. Ancak Ronaldinho’nun istediği rakam çok yüksek” ifadesini kullanmıştı. Ronaldinho, ülkesinde senelik yaklaşık 6 milyon euro kazanıyor.
<< Önceki Haber Ronaldinho'nun Beşiktaş'tan şok isteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER